SKK internationella Midnattsol utställning och SVK-Malmfältens Gällivare utställning...

2011-06-20

En rolig, trevlig och lyckad utställningshelg är över...

Vi hade 5 avkommor som ställdes på SKK:s internationella Midnattsols utställning på lördagen:

Tigra - ställdes i Championklassen där hon fick bedömningen excellent, i konkurrensklassen tog hon Ck och blev placerad som 3:e bästa tik i btkl.

Varga -  som är drygt 15 månader gammal kan ställas som Junior eller Unghund, vi valde turligt nog Unghundsklassen där hon fick excellent och i konkurrensen blev hon placerad som 1:a med Ck, sedan 1:a i btkl...och slutligen BIR med cacib !!

Flinga - Jkl med excellent och placerades i konkurrensen som 4:e bästa tik med Ck vilket innebär att Flinga tog den eftertraktade titeln SE UCH.

Hugo-Boss - Jkl med excellent och i Jkl konkurrensen blev han placerad som 1:a med Cert, sedan 1:a i bhkl och sedan i konkurrensen mot lillasyster Varga blev Hugo BIM med cacib.

Hirvas - Jkl med excellent och i Jkl konkurrensen blev han 2:a bästa hane med Ck. Detta innebär att Hirvas nu är "fullcertad" med två cert och ett Ck, i bhkl blev Hirvas slutligen placerad som 4:a, om jag minns rätt ; )...

Vi fick ihop en fin uppfödargrupp och hade ett så delikat problem att vi kunde välja bland 5 "excellenta hundar" med CK/Cert varav en nybliven Svensk champion, en "gammal" champion, BIR och BIM samt 2:a bästa Jkl hane. Eftersom gruppen med Tigra och 3 av hennes avkommor var snäppet jämnare typmässigt så valde vi  att ta med Tigra, Hugo-Boss, Varga och Hirvas.  Gruppen var väldigt jämn och bra och den fick superfin kritik samt belönades med 1:a med Hp.

På söndagen ställdes 2 "ormkullare" på SVK:s utställning med väldigt bra resultat...

Hugo-Boss - Jkl med excellent, i Jkl konkurrensen blev han åter 1:a med Cert och slutade sedan som BIM, så nu är också Hugo "fullcertad".

Henna - Ökl med bedömningen excellent.

Stort grattis till Roger, Helen, Ina, Dennis och Björn för jättefina resultat!!

En av Titans avkommor u. Väntans Busla, Tappra Skratta fick Excellent med Ck. Grattis till ägaren och uppfödaren !!

Vi har bytt ut bilderna på Flinga och Hirvas under jaktmeriterade avkommor.

Antal kommentarer: 2

2011-06-20 14:37:03

(flower) :)

2011-06-20 21:12:35 - Maria Tjärnström, kennel@kungshallans.com, www.kungshallans.com

GRATTIS till alla toppenresultat! (flower)(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)