Varga på Dundret...

2011-03-15

Torsd, lördag och söndag har både Varga och Titan tränats på Dundret. I torsdags så var Ina och Hugo-Boss med. Trots hård vind och stundtals dåligt före så sökte hundarna energiskt men tyvärr såg vi inga ripor.

Under lördagen var det dessto bättre väder så matte hade en härlig träningsdag med Therese och hennes trevliga Breton. Varga började dagen med att ha ett toppenfint fågelarbete, hon arbetade hårt i flera timmar vilket resulterade i  totalt 4 fågelkontakter. Titan jobbade outtröttligt och fick gå i flera timmar i ett sträck.

På söndagen gick Varga ut med en härlig fart och vidd i första släpp tillsammans med Robbans skl hund Eng. settern Simba. Varga hade inga egna fågelkontakter men fick prova på att sekundera på den rutinerade Simba som hade ett fågelarbete. Det märktes efter några släpp i halvtungt före att det varit en tuff träningsvecka, så fram till onsdag är det vila som gäller. I dag fick Tigra, Cobra och Gry sig en rejält träningspass i djupsnön runt vårt lilla "träningsfjäll" Hirvas och Tigra presterade ett fint fågelarbete på ripa.

Till helgen bär det av mot de "riktiga" fjällen tillsammans med Håkan & Åsa : )

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)